Stephanie Faul

Stephanie Faul locuieste in Washington, D.C., si este scriitoare, redactor si jurnalista. Crescuta in capitala tarii, a dobandit o excelenta perspectiva asupra ciudateniilor si slabiciunilor compatriotilor ei si a invatat mult mai multe decat si-ar fi dorit sa stie despre politica, dineuri si hiperbolizari. De asemenea, remarca lui Bismarck are pentru ea valoare de axioma: “Legile sunt precum carnatii; mai bine sa nu vezi cum sunt facute.”

Un produs tipic al melting-potului american, este pe jumatate imigrant ceh, pe jumatate yankeu din Connecticut, cu o bunica vorbitoare de limba germana si veri in Canada, Anglia si Elvetia. Desi o americanca vajnica din anumite puncte de vedere – curioasa, deschisa si pragmatica – Stephanie Faul isi scandalizeaza adesea compatriotii: nu ii place shoppingul, nu atarna la televizor si, culmea, adora mersul pe jos.

Perspectiva xenofoba i-a fost insuflata inca din scoala primara franceza, dar si in internatul elvetian sau in vacantele petrecute in Asia sau band bere bruna Newcastle in puburi englezesti. Alte trasaturi de xenofob incurabil: asculta muzica africana, apreciaza mancarea vietnameza, iubeste incaltamintea italiana, are pisici siameze si citeste romane englezesti.

 

Produse pe pagină:
Sortare după: