Martin Solly

Crescut in Anglia, Martin Solly s-a indragostit de Italia in studentie si a locuit impreuna cu ai saiamici la o ferma superba, din dotarea careia nu lipsea nici bazinul de inot. Peisajele aride, rosietice ale Toscanei, culltura Renasterii sau Chianti, tortellini si zucchini bune de iti lasa gura apa, l-au convis ca italienii se bucura de rafinamentul suprem al vietii hedonistice.

Dupa ce a muncit in ferme, baruri, restaurante, librarii si scoli, s-a stabilit in Piemont, cu intentia de a-si aprofunda cunostintele despre Italia. Nu a prevazut insa ca se va alege si cu o tanara localnica. Ignorand vechea zicala italiana Moglie e buoi dei paesi tuoi (Nevasta si vitele ti le alegi de la tine din tara), s-a casatorit cu ea si s-a hotarat sa ramana in Italia.

Si in ziua de azi este bine instalat si fericit in Italia, unde a publicat peste o duzina de carti de literatura engleza, iar primul sau impuls cand merge la cumparaturi, a ramas sa caute coada. Dar recunoaste ca prefera intotdeauna Alfa Romeo si cravatele italienesti. 

Produse pe pagină:
Sortare după: