Cum pot cumpara o carte?

Cum cumpar ?

Titlurile se cumpara online si sunt exclusiv in format digital. Plata se face cu cardul, iar cartea este disponibila pentru descarcare imediat ce plata este confirmata.
 

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului Comanda si parcurgerea paginii de comanda.

 

In pagina de comanda va trebui sa completati:
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

 
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre c-shop.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.


Cum platesc ?
Plata comenzilor pe BookByte.ro se poate efectua direct online prin cardul de debit/credit sau prin transfer bancar.


Livrarea
Livrarea este imediata. Odata confirmata plata veti gasi un link pentru descarcarea cartii in sectiunea Cartile mele.

Atentie! Cartile protejate cu Adobe DRM nu pot fi citite pe Kindle. eReader-ele din aceasta gama nu suporta sistemul de codare Adobe.