Cum citesc?

Daca ati mai descarcat carti de pe site-ul BookByte, nimic mai simplu. In sectiunea Cartile mele dupa ce ati cumparat:

 

Vei descarca un fisier cu extensia .acsm Acesta se deschide automat in Adobe Digital Editions iar cartea se va descarca si deschide automat in cateva secunde.

 

Sunteti un utilizator nou? Va fi la fel de simplu, dar mai intai veti instala Adobe Digital Editions pentru a putea citi cartile (aplicatia in care se pot citi carti in format ePub si PDF protejate de drepturi de autor).

Descarcati Adobe Digital Editions GRATUIT de aici: Digital Editions download link

Dati click pe butonul de Launch pentru instalare si urmariti instructionile de pe ecran: 

Odata instalat Adobe Digital Editions, veti fi invitati sa autorizati computerul cu ajutorul ID-ul Adobe. Acest ID unic va permite sa utilizati cartile pe mai multe calculatoare, eReaders, tablete sau smartphones. Daca nu aveti inca un ID Adobe, acesta se creeaza imediat din aceeasi fereastra:

 

Daca nu aveti cont Adobe, apasati pe link-ul "get an Adobe ID online" si urmariti pasii pentru crearea contului. Dupa completarea formularului reveniti in fereastra de autorizare din Adobe Digital Editions si utilizati contul nou creat.

Asta a fost tot, Adobe Digital Editions este acum instalat si calculatorul este autorizat. Ca sa deschideti cartea urmariti pasii pentru utilizatori existenti.

 
 
  Apple iPad / iPhone
iPhone / iPad...
  Windows / Mac
Platforme cu sisteme de operare Windows sau Mac...
  Android
Dispozitive cu sistem de operare Android...?

Recomanda acest articol Tipareste pagina