Aceasta carte este gratuita. Pentru a o putea citi in intregime, trebuie sa va creati un cont de utilizator sau sa va logati daca aveti deja unul.

Remember (eBook)

Mateiu I. Caragiale

Preţ:
TVA inclus

0,00 lei
Editura : Humanitas Digital
Categoria : Carti gratuite
Data aparitiei : 2000-01-01
* Format:
Adaugă in Wishlist

Această carte este o ediție digitală ce poate fi citita pe:e-reader (Kindle NU este suportat), tableta, telefon, computer. Formate disponibile: ePub„Remember” este prima carte publicată de Mateiu Caragiale, unul dintr istoricii heraldieni ai româniei, fiul ilustrului I.L. Caragiale. Romanul este printre primele scrieri ce doresc a se înscrie in literatura de tip dandy. Acțiunea are loc în spațiul Berlinez, pe perioada primăverii târzii, a întregii veri și a începutului de toamnă, acea "toamnă spelbă a ţărilor de secară şi bere, cu cer searbăd". Totul se produce într-un cadru cosmopolit, cu atmosferă occidentală, învăluită în cărți și informații mondene, în care începe să se simtă izul decadentismului european. „Lipsa grijii zilei de mâine preface creierul omenesc, amorţind simţimântul temerii de răspundere; avuţia moleşeşte şi îmbată de o ameţeală dulce, neîntreruptă, ce îndeamnă la goana după plăceri rare, după senzaţii noi”. Descarcă acum ebook-ul „Remember” și intră în atmosfera mondenă berlineză, printr-o lectură cu iz interbelic!

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun


Notice: Undefined variable: error_captcha in D:\inetpub\wwwroot\opencart\vqmod\vqcache\vq2-catalog_view_theme_bigshop_template_product_product.tpl on line 394
Alte carti de Mateiu I. Caragiale
Alte carti de la Humanitas Digital