Aceasta carte este gratuita. Pentru a o putea citi in intregime, trebuie sa va creati un cont de utilizator sau sa va logati daca aveti deja unul.

Neamul Badislavilor (eBook)

Mircea Cartarescu

Preţ:
TVA inclus

0,00 lei
Editura : Humanitas Digital
Categoria : Carti gratuite
Data aparitiei : 2000-01-01
* Format:
Adaugă in Wishlist

Această carte este o ediție digitală ce poate fi citita pe:e-reader (Kindle NU este suportat), tableta, telefon, computer. Formate disponibile: ePub„Neamul Bladislavilor” este una dintre cele trei părţi ale romanului „Orbitor” scris de Mircea Cărtărescu. De menţionat şi bine de ştiut este faptul că numele de fată al mamei scriitorului este chiar Bladislav. “Orbitor”are forma unui fluture și conține trei volume, dintre care “Neamul Bladislavilor” este o parte foarte importantă. Cartea a fost scrisă sub influența lecturii romanelor lui Thomas Pynchon, influență recunoscută deschis de autor în interviurile sale. Potrivit opţiunilor exprimate de criticii literari volumul lui Mircea Cărtărescu, acesta este cel mai bun roman românesc al ultimilor ani.

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun


Notice: Undefined variable: error_captcha in D:\inetpub\wwwroot\opencart\vqmod\vqcache\vq2-catalog_view_theme_bigshop_template_product_product.tpl on line 394
Alte carti de la Humanitas Digital