Dragostea unui politician (eBook)

Ella Kein

Preţ:
TVA inclus

7,67 lei
Editura : Ella Kein
Categoria : Literatură
Data aparitiei : 2000-01-01
* Format:
Adaugă in Wishlist

Această carte este o ediție digitală ce poate fi citita pe:e-reader (Kindle NU este suportat), tableta, telefon, computer. Formate disponibile: ePub    Un stil direct şi plin de realism, cu intrigi, iubire, dezamăgire, renaştere. Un roman al zilelor noastre cu tipologii uşor recognoscibile: politicieni cu măşti din cele mai diverse, jurnaliştii din garda veche, jurnalişti de azi, realitatea pe care o contrafac sau nu pentru cei de dincolo de uşile închise ale conferinţelor de presă sau ale interviurilor.

    Aida, jurnalistă de profesie, pentru care obiectivitatea unei ştiri nu a rămas o vorbă-n vânt în clasa de studiu spusă de un profesor mentor, este liantul dintre cele două lumi, mereu pendulând între ele, în încercarea de a îndrepta ceva în lumea oamenilor din jurul ei. Criza economică, în urma căreia mulţi dintre colegi fie rămân pe drumuri, fie sunt nevoiţi să facă compromisuri, îi zădărniceşte planurile de binefacere şi, mai mult, se suprapune unei alteia mult mai profunde. Aida este atrasă de Tom, carismatic şi, în acelaşi timp, diabolic, exact tipul de politician de succes pe care încearcă să-l pună la zid în interviurile ei, care însă devine Președintele Statului. Îşi asumă Iubirea fără urmă de vină, conştientă că la un moment dat viaţa dublă se va sfârşi. Diseacă fiecare propoziţie, gest şi zâmbet, cu dexteritatea unui chirug, de cele mai multe ori femeia îndrăgostită se dedublează şi cei doi îşi schimbă rolurile de victimă şi călău, în vâltoarea pasiunii, în căutarea răspunsurilor fără de întrebări. Viaţa ei personală devine un interviu şi doar un eveniment tragic ce vizează renunţarea la rodul relației lor pune în periocol povestea iubirii adultere și întâlnirile ascunse. Sentimentele intense, frământările, dezamăgirea se dizolvă în timp, lăsând în urmă paginile unui jurnal. Jurnalul Iubirii lor.

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun


Notice: Undefined variable: error_captcha in D:\inetpub\wwwroot\opencart\vqmod\vqcache\vq2-catalog_view_theme_bigshop_template_product_product.tpl on line 394