Administrarea societatilor pe actiuni (eBook)

Ioana Alina Stanca

Preţ:
TVA inclus

27,83 lei
Editura : Hamangiu
Categoria : Drept și Juridice
Data aparitiei : 2000-01-01
* Format:
Adaugă in Wishlist

Această carte este o ediție digitală ce poate fi citita pe:e-reader (Kindle NU este suportat), tableta, telefon, computer. Formate disponibile: PDFCartea analizeaza, din perspectiva juridica, rolul administratorilor in viata societatilor pe actiuni si ofera solutii la numeroasele probleme care s-au ridicat in practica – de la etapa constituirii societatii, pe parcursul complicatelor relatii dintre organele sale de conducere si pana la momentul dizolvarii.
   Lucrarea este structurata ca un ghid, menit sa vina in ajutorul administratorilor care si-au asumat un mandat social si care trebuie, deci, sa fie constienti de obligatiile, competentele si raspunderile inerente acestui statut, in lumina principiilor guvernarii corporatiste. Nu mai putin, aceasta carte poate fi utila si actionarilor, directorilor SA, precum si consilierilor sau avocatilor acestora.
• Care este contributia administratorilor la constituirea SA?
• Cum se desemneaza administratorii si cum pot fi ei revocati din functie?
• Ce rol au administratorii la organizarea situatiilor financiare sau in realizarea investitiilor?
• In ce conditii pot ei fi trasi la raspundere?
   Iata doar cateva din intrebarile la care puteti gasi raspunsuri concise, accesibile si fundamentate pe solutiile din jurisprudenta recenta.

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun


Notice: Undefined variable: error_captcha in D:\inetpub\wwwroot\opencart\vqmod\vqcache\vq2-catalog_view_theme_bigshop_template_product_product.tpl on line 394