Despre noi

BookByte - Take a book byte!

 Lansat din dorinta de a face accesul cat mai usor, placut si ieftin la educatie, invatamant si cultura - pe scurt, lumea cartilor-, prin BOOKbyte am dezvoltat conceptul de librarie digitala cu protectia drepturilor de autor. 

Cu ajutorul  BOOKbyte vei putea citi cartile dorite oricand si oriunde te-ai afla, fie ca esti la birou, in timpul studentiei, de cealalta parte a catedrei, in vacanta sau pur si simplu in locul tau de citit favorit.  

De acelasi acces rapid la lumea cartilor beneficieaza si romanii stabiliti in afara Romaniei, putand citi carti in limba romana fara a fi nevoiti sa transporte biblioteci intregi.

BOOKbyte isi propune sa ofere o gama larga de titluri din diverse domenii: beletristica, carti de specialitate, manuale scolare, carti tehnice dar si ziare si reviste, oferind in plus si o gama diversa de cititoare de carti compatibile cu tehnologiile de protectie a drepturilor de autor.

Suntem o echipa tanara care crede ca diferenta dintre ziua de azi si cea de maine este data de oamenii pe care ii cunoastem si de cartile pe care le citim.

Datele noastre de contact sunt: 

SC BOOKBYTE SRL
E-mail: office@bookbyte.ro
Departamentul de vanzari: Anca Apostoae   +40 722 740 456
Suport clienti: Mihai Radu +40 725 945 231
Suport tehnic: Radu Apostoae +40 724 262 495