Aceasta carte este gratuita. Pentru a o putea citi in intregime, trebuie sa va creati un cont de utilizator sau sa va logati daca aveti deja unul.

The Art of War (eBook)

Sun Tzu

Preţ:
TVA inclus

0,00 lei
Editura : Adobe Test
Categoria : Carti gratuite
Data aparitiei : 2000-01-01
* Format:
Adaugă in Wishlist

Această carte este o ediție digitală ce poate fi citita pe:e-reader (Kindle NU este suportat), tableta, telefon, computer. Formate disponibile: ePub„The Art of War” („Arta războiului”) este un ebook în Limba Engleză care prezintă tehnici eficiente pentru a câștiga un război. Acesta este un ghid util pentru cei care doresc să câștige un conflict. Autorul Sun Tzu pune mare preț pe lucrurile pe care le putem învăța de la prieteni, dar mai ales de la dușmani! Acesta ne învăță, de asemenea, cum să ne alcătuim strategii de luptă care să fie eficiente: „Atunci când nu cunoşti inamicul, dar te cunoşti pe tine, şansele tale de a învinge şi de a fi învins sunt egale. Posibilitatea victoriei constă în atac. În general, cine ocupă primul câmpul de luptă şi-şi aşteaptă inamicul este odihnit. Culmea abilităţii nu este să câştigi o sută de victorii într-o sută de bătălii. Măiestria supremă este să îngenunchezi inamicul fără luptă. Principiul conducerii militare este atingerea unui nivel uniform de curaj”. The Art of War is an ancient Chinese military treatise wrote by Sun Tzu. It is composed of 13 chapters, each of which is devoted to one aspect of war. „A wise general makes a point of foraging of the enemy. All war is based on deception. Can you imagine what I would do if I could do all I can?”.

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun


Notice: Undefined variable: error_captcha in D:\inetpub\wwwroot\opencart\vqmod\vqcache\vq2-catalog_view_theme_bigshop_template_product_product.tpl on line 394