Aceasta carte este gratuita. Pentru a o putea citi in intregime, trebuie sa va creati un cont de utilizator sau sa va logati daca aveti deja unul.

Nuvele (eBook)

Ionut Ghionea

Preţ:
TVA inclus

0,00 lei
Editura : Ionut Ghionea
Categoria : Carti gratuite
Data aparitiei : 2000-01-01
* Format:
Adaugă in Wishlist

Această carte este o ediție digitală ce poate fi citita pe:e-reader (Kindle NU este suportat), tableta, telefon, computer. Formate disponibile: PDFIonuț Ghionea, cunoscut pentru cărțile lui din domeniul IT, surprinde publicul prin apariția volumui său de „Nuvele”. Însuși autorul declară că anumite istorisiri sunt pure ficțiuni, pe când altele conțin un sâmbure de adevăr, fiind inspirate din istoria mai mult sau mai puțin recent. De asemenea, Ionuț Ghionea a mai avut ca sursă de inspirație filme, romane, amintiri personale sau povestiri auzite din străbuni. Fiecare nuvelă în parte conține un sâmbure de adevăr și o experiență de viață ce poate sta ca model pentru fiecare dintre noi. Experiența personajelor lui Ghionea poate fi experiența ta, de aceea, a trăi prin lectură anumite evenimente îți poate deschide noi orizonturi sau perspective. Descarcă acum ebook-ul „Nuvele” și bucură-te de o lectură captivantă și plină de învățături!

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun


Notice: Undefined variable: error_captcha in D:\inetpub\wwwroot\opencart\vqmod\vqcache\vq2-catalog_view_theme_bigshop_template_product_product.tpl on line 394