Aceasta carte este gratuita. Pentru a o putea citi in intregime, trebuie sa va creati un cont de utilizator sau sa va logati daca aveti deja unul.

Caietele din subterana (eBook)

Gabriel Liiceanu

Preţ:
TVA inclus

0,00 lei
Editura : Humanitas Digital
Categoria : Carti gratuite
Data aparitiei : 2000-01-01
* Format:
Adaugă in Wishlist

Această carte este o ediție digitală ce poate fi citita pe:e-reader (Kindle NU este suportat), tableta, telefon, computer. Formate disponibile: ePubCartea contine doua romane: Romanul "Lucia" este o poveste de dragoste dintre doi tineri nobili portughezi, care va dura chiar si dupa moartea tragica si neasteptata a acestora, in ciuda tuturor oprelistilor si a prejudecatilor vremurilor lor, precum si a tentatiei de a contopi lumea vie cu cea a umbrelor in creuzetul magic al dragostei. Povestea de dragoste a fost de asemenea un imbold al unei noi idile infiripate 200 de ani mai tarziu, intre doi tineri care isi cautau perechea, cautau un "acel cineva" aparte, capabil sa inteleaga sufletul celuilalt. Sfarsitul fericit al celei de-a doua povesti de dragoste ingaduie un final fericit romanului, inclusiv pentru prima pereche de indragostiti, care si-au aflat in final linistea si pot fi impreuna alaturi de copilul lor mereu, sfidand timpul si mai ales lumea pamanteana, materiala, plina de neajunsuri, false normalitati si prejudecati. Romanul "Tatal meu este soarele si mama mea este luna" este o fresca de epoca ce surprinde povestea unor ilustre familii nobiliare toscane din veacul al XVI-lea, cu povestile de dragoste ale eroilor principali, dar si cu povesti de viata ce poarta amprenta vremii si mai ales a marii familii de Medici. Cautarile eroilor romanului sunt impletite cu povestile lor de dragoste, cu idealul unei familii mari si trainice, cu nazuinte politice dar si de ordin personal, care fac din acest roman unul dinamic, pitoresc, o poveste de fictiune cu final fericit, al carei mare castigator este mereu un personaj aparte, timpul.

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun


Notice: Undefined variable: error_captcha in D:\inetpub\wwwroot\opencart\vqmod\vqcache\vq2-catalog_view_theme_bigshop_template_product_product.tpl on line 394
Alte carti de la Humanitas Digital