Aceasta carte este gratuita. Pentru a o putea citi in intregime, trebuie sa va creati un cont de utilizator sau sa va logati daca aveti deja unul.

A Tale of Two Cities (eBook)

Charles Dickens

Preţ:
TVA inclus

0,00 lei
Editura : Adobe Test
Categoria : Carti gratuite
Data aparitiei : 2000-01-01
* Format:
Adaugă in Wishlist

Această carte este o ediție digitală ce poate fi citita pe:e-reader (Kindle NU este suportat), tableta, telefon, computer. Formate disponibile: ePubRomanul „Povestea despre două orașe” scris de binecunoscutul scriitor Charles Dickens este unul care te acaparează prin realismul cu care ilustrează povești de viață dintr-o epocă victoriană deloc ușoară pentru păturile sociale de jos. „Povestea despre două orașe” este despre doctorul Manette, care, din pricina unei scrisori pe care o scrie despre crimele fraților Evrémonde , ajunge să fie încihis pe nedrept în înspăimântătoarea închisoare a Bastiliei. După o perioadă, doctorul Manette este transportat în Anglia, unde se vede nevoit să se readapteze lumii reale. Însă această adaptare este una dificilă, căci fantomele trecutului îl urmăresc, iar rănile nedreptății sunt greu de vindecat. Într-un asemenea tablou încărcat de răzbunare, izbăvirea vine prin iertare, iar această lecție a iertării o învățăm și noi alături de medicul Manette, pentru a ne reinventa în persoane mai bune. Charles Dickens este prin excelență avocatul obidiților, scrierile sale transformându-se în tablouri ample în care umbrele nedreptății sociale se împletesc cu petele de culoare ale luminii interioare pe care o află, de-a lungul romanelor, personajele sale. Achiziționează-ți și tu ebook-ul „Povestea despre două orașe” și află cum a reușit Manette să afle comoara lăuntrică pe care o ascundea în sine însuși!

Spune-ţi opinia


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun


Notice: Undefined variable: error_captcha in D:\inetpub\wwwroot\opencart\vqmod\vqcache\vq2-catalog_view_theme_bigshop_template_product_product.tpl on line 394
Alte carti de Charles Dickens